de desembre 17, 2025

L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre es delecta al Brichs en l’àpat de Nadal

L'Associació Gastronòmica de les Terres de l'Ebre ha tancat el curs 2025 visitant el Priorat. Les portes del restaurant Brichs de Falset ha estat l'escenari escollit per fer el tradicional dinar de Nadal. L'entitat, que va nàixer ara fa dos anys i mig, està presidida pel gastrònom Manel Pallarès i té com a missió reconèixer el talent culinari i el producte de la regió ebrenca. Durant l'any l'associació ha tingut l'oportunitat de visitar tres restaurants a la comarca del Baix Ebre, tres al Montsià, un a la Terra Alta i un a la Ribera d'Ebre «per primera vegada hem visitat un restaurant fora de la nostra zona d'acció, i ho hem fet perquè el Rafel Muria és un cuiner que sempre ens ha donat suport, està a la nostra junta, és una gran persona i amb una trajectòria professional meravellosa» apunta un Manel Pallarès emocionat i que sent una estima especial pel xef del Perelló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada