d’agost 08, 2022

Inauguració Festival Terrer Priorat 2022

 Diumenge 21 d'agost
 Cartoixa d'Escaladei, La Morera de Monstant
 11:30 h, visita a l'exposició de Montserrat Adzeries
 12:00 h, inauguració oficial de la VI edició del Festival amb tast de vi de la DOQ Priorat i tast d'oli extra verge arbequí de la DOP Siurana
 12:30 h, concert inaugural a càrrec de Marc Vilajuana  

Abans de la teorització del so, abans de la composició, quan la música existia únicament en la memòria i en la seva pràctica, és llavors quan el cant gregorià s'inicia des dels mínims ingredients, els més essencials. Fent un salt al segle XIX, aquesta gana d'observar l'austeritat i la reiteració torna sota el nom de minimalisme.

Marc Vilajuana produeix i presenta, en el marc incomparable de la Cartoixa d'Escaladei, Matèria Primera, un concert de música vocal a cinc veus amb materials medievals sacres i composicions pròpies contemporànies amb premisses d'ascetisme, precisió i escolta: "No és la pintura ni el vernís, és la matèria primera i la seva textura genuïna"

Intèrprets: Sandra Artigas, Lu Colomina, Martina Majó, Lia Sampai. Vestuari: Duna Ametller. Fotografies promocionals: Sofia Jaeger Agraïments: Adrián Pino, Mª José González Ares i MNACTEC.

En el marc de la inauguració es presentarà la instal·lació Priorat Pintat amb Vi de Montserrat Adzeries. I tastarem vins de la DOQ Priorat i oli extra verge arbequí de la DOP Siurana.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada