de setembre 04, 2023

Setembre porta ves de dones al festival Terrer del Priorat

Dissabte 9 de setembre a Torroja del Priorat, Mayte Martín presentarà el seu nou projecte Tatuajes que, amb un format de quartet, inclou títols immortals d'un repertori que tots atresorem en la memòria.

Aquesta versatilitat seva, que a vegades la submergeix en altres paisatges sonors que res tenen a veure amb el flamenc, ens permet veure-la i escoltar-la recreant una col·lecció de veritables hits que formen i formaran part per sempre del llegat de la música universal.

El viatge emocional que alberga aquest retrobament amb les cançons eternes que aquí allibera, li imprimeixen a aquesta experiència —consolidada en l'homenatge als qui van donar vida a aquestes obres magnes-—, una aroma exquisida plena de matisos.

El concert comptarà amb un tast de maridatge per part dels cellers Aixalà Alcait, Bravo Escòs i Escoda Pallejà i opció de servei de bar amb cuina elaborada per Restaurant Quinoa (preu del sopar no inclòs).

Entrades 28€
Obertura de portes a les 19:00 h


Paula Peso actuarà el dissabte 16 de setembre a la Plaça del Refugi de La Morera de Montsant. Paula Peso, original del barri de Sant Andreu, canta des de petita, quan cantar es va desvetllar com la seva gran passió. Paula presenta un projecte que ens acosta a la música r&b i funk amb inspiracions de soul i ritmes urbans. La seva potentíssima i fantàstica veu dona al directe una atmosfera captivadora que no deixa a ningú indiferent.

Després de gravar el seu primer EP l'any 2017 dins del projecte Cabal Musical, ara presenta el seu primer disc Teach You Right. Un disc fresc i dinàmic amb un groove molt personal que s'expressa a partir de les seves originals lletres. La mà del Lalo López (Fundación Tony Manero), com a productor musical, està present en les cançons en la força rítmica i el segell d'autor.

El concert anirà maridat amb un tast de vins del Celler Pasanau.

Entrades 22€
Obertura de portes a les 19:00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada