de maig 12, 2024

La poesia es manifesta pels carrers de Marçà

Marçà va tancar ahir la segona edició de L'Ensofrada, un festival literari i enològic que reunix editorials alternatives i cellers de vins de la comarca del Priorat. L'acte final va consistir en una manifestació poètica i artística, en el recorregut de la qual es van poder escoltar recitacions i actuacions musicals.
Durant l'edició d'enguany de L'Ensofrada van tindre protagonisme diversos llibres vinculats a autors prioratins. És el cas de l'obra completa de la poesia de Joan Salvat-Papasseit, compilada per Jordi Martí Font; 'El franquismo. Una historia gráfica', de Gonzalo Pontón, amb il·lustracions del marçanenc Amat Pellejà; 'Lo mig del món', de la masrojana Roser Vernet, o 'El diable és al telèfon', del falsetà Fede Cortés.
El festival fou inaugurat pel poeta Ferran Aisa Pàmpols, comissari de la commemoració l'Any Salvat-Papasseit i destacat assagista del moviment obrer i de la història llibertària a Catalunya, i va comptar amb la presència, entre altres, del poeta i rapsoda català Josep Pedrals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada